اکودرایو

سیتیزن اکودرایو

منبع انرژی ایده آل برای ساعت چیست؟

کمپانی سیتیزن اولین ساعت کوارتز (باتری) آنالوگ که با انرژی نوری بود را در سال 1976 در جهان رونمایی کرد و نام این فناوری خارق العاده را Eco-Drive نامید.در این تکنولوژی هر نوع نوری را برای تولید انرژی ساعت تبدیل می کند و مازاد آن را روی باتری داخلی ساعت ذخیره می کند.

با یک بار شارژ کامل ساعت ساعت اکودرایو حتی در تاریکی ماه ها بدون نیاز به تعویض باتری کار میکند. سیتیزن به عنوان یک پیشگام در زمینه تولید انرژی توسط نور همیشه در تلاش برای ایده ها و بررسی احتمالات جدید است.

برای اولین بار گواهینامه Ecomark ( انجمن محیط زیست ژاپن JEA) در سال 1996 به یک کمپانی ساعت سازی (سیتیزن) داده شد به منظور قدر دانی از سهم این شرکت در پایداری محیط زیست در سال 2014 جایزه طلایی Ecomark را دریافت نمود

  ساعت بی نیاز به تعویض باتری

با پذیرش اینکه تمام ساعت های کوارتز باید در فواصل زمانی معین باتری هایشان را تعویض کنند ظهور تکنولوژی اکودرایو تفکر مردم را زیر و رو کرد.اکودرایو یک فناوری با انرژی خورشید است که ساعت ها را جذب نور و تبدیل آن به انرژی بوسیله یک سلول خورشیدی داخلی به حرکت در می آورد و دردسر تعویض باتری را از بین برد.

ساعت اکودرایو حتی در نور کم کار می کند

ساعت Eco-Drive برای شارژ از منابع نور معمولی روزمره مانند چراغ های داخلی منزل و چراغ های رومیزی طراحی شده است. می توانید با اطمینان به اینکه ساعت شما هرگز متوقف نخواهد شد به زندگی روزمره خود ادامه دهید.

*برای اینکه بیشترین بهره را از ساعت خود ببرید در هر ماه حدود 5 ساعت به شارژ آن در نور اختصاص دهید*

ساعت اکودرایو بیش از 6 ماه حتی در تاریکی کار می کند

آیا در ساعت های اکودرایو سیتیزن برای تولید انرژی همیشه احتیاج به در معرض نور بودن دارد؟

خیر ، با تکنولوژی اکودرایو با یک بار شارژ کامل کافیست تا بیش از 6 ماه حتی در تاریکی مطلق کار کند. در واقع ، برخی از مدلهای مجهز به عملکرد ذخیره انرژی می توانند تا هفت سال کار کنند.

*برخی از مدلهای ساده کمتر از 6 ماه با یکبار شارژ کامل کار می کنند*

تکنولوژی با انرژی نور

با تکنولوژی Eco-Drive سلول های خورشیدی نور را جذب کرده و به انرژی تبدیل می کنند. کمپانی سیتیزن از سلول های خورشیدی مختلف برای مدلهای مختلف استفاده می کند تا محدوده طراحی را افزایش دهد.

صفحه خورشیدی استاندارد

همانطور که از نام آن مشخص است این سلول خورشیدی پرکاربردترین صفحه خورشیدی در ساعت های اکودرایو است. دقیقا بر زیر صفحه قرار می گیرد و با توجه به قابلیت های عالی در تولید نیرو در بیشتر مدلهای پیشرفته از این صفحه استفاده می شود.

حلقه خورشیدی

در این صفحه خورشیدی حلقه ای شکل بالای صفحه قرار می گیرد و آن را احاطه می کند ، با سلول خورشیدی حلقه ای دیگر نیازی به شفاف بودن صفحه نیست و این امکان باعث می شود فضای بیشتری در طراحی صفحه ساعت فراهم شود.

کاهش مصرف انرژی در ساعت های اکودرایو

چگونه می توانیم از انرژی که نور تولید می کنیم بیشترین بهره را ببریم؟

تمرکز بی وقفه کمپانی سیتیزن به کاهش مصرف انرژی باعث ایجاد عملکرد پیشرفته و سایر نوآوری های ارزشمند شده است. با طراحی مدارها و برنامه ریزی مدار ، IC دوباره طراحی شده و موتور را با تغییرات ظریف متعدد برای دستیابی به عملکرد بهتر بهینه شده است.

هشدار کمبود باتری در سیتیزن

این عملکرد زمانی است که ساعت به اندازه کافی شارژ نمی شود با حرکت دادن عقربه ثانیه شمار در فواصل دو ثانیه ای به جای یک ثانیه به شما هشدار می دهد.

عملکرد ذخیره انرژی اکودرایو

این عملکرد که به طور موقت عقربه ها را متوقف می کند تا زمانی که سلول خورشیدی برای مدت معینی در معرض نور قرار نگیرد ، باعث صرفه جویی در مصرف برق شده و همان چیزی است که زمان طولانیی کار اکودرایو را ممکن می کند. هنگتمی که نور به ساعت بتابد عقربه ها برای نشان دادن زمان به حرکت عادی خود ادامه می دهند.

نشانگر سطح نور در اکودرایو

کمپانی ساعت سازی سیتیزن اولین شرکتی در جهان بود که یک نشانگر سطح نور را در ساعت های کوارتز خود ساخت. این نشانگر شدت نور تابیده شده به صفحه را تشخیص می دهد و سطح فعلی تولید الکتریسیته را نمایش می دهد و به کاربر این امکان را می دهد که میزان انرژی تولید شده را در هر لحظه اندازه گیری کند.

1970s

یک منبع جدید برای ساعت

در سال 1973 اولین شوک نفتی باعث علاقه مندی جهان به منابع جایگزین و انرژی پاک افزایش پیدا کرد. ساعت سازی سیتیزن با شروع ساخت ساعت هایی با منبع انرژی کاملا جدید(نور) به این چالش پاسخ داد. در دهه 1970 ساعتهای کوارتز در ژاپن بسیار رایج بودند. با این حال ، کاستی های آنها شامل دردسر تعویض باتری و دور انداختن باتری های به اتمام رسیده بود.میل به حل این مشکل و ارائه تکنولوژی جدید ساخت ساعتی بود که با نور کار کند.

اولین ساعت های دنیا با انرژی نور

1974        1976

در اواسط دهه 1970 ، سلول های نوری حجیم و بزرگ بودند و گنجاندن آنها در چیزی به اندازه یک ساعت مچی بسیار سخت بود ، اما پس از آزمایشات زیاد و مشکلات پیش رو شرکت سیتیزن نمونه اولیه طراحی ساعت کوارتز آنالوگ سبک را در سال 1974 رونمایی کرد. دو سال بعد در سال 1976 مجموعه سیتیزن از سلول خورشیدی CRYSTON ، اولین ساعت تجاری آنالوگ با انرژی نور در جهان رونمایی کرد.

1986

ساعت تماشایی که هرگز متوقف نمی شود

هنگامی که سلول خورشیدی کریستون در دهه 1970 معرفی شد ، نه سلول خورشیدی و نه سلول ذخیره آن ظرفیت تولید یک عمر باتری کافی را نداشتند تا ساعت به بخش واقعی از زندگی روزمره هر کسی تبدیل شود.مهندسان سیتیزن به این محدودیت آگاه بودند اما با شروع دهه 1980 ، سلول های خورشیدی نازکتر با قابلیت تولید انرژی از نور داخلی و سلول های نیرو با عمر باتری طولانی تر ساخته شدند. به لطف این پیشرفت ، ساعت هایی نوری جهشی بزرگ به جلو داشتند.

سیتیزن مجموعه ای از پیشرفت ها و نوآوری ها را با هدف ایجاد ساعتی که هرگز متوقف نمی شود و به راحتی در زندگی روزمره ادغام می شود تولید کرد. در سال 1986 ، مدلی معرفی شد که با یک بار شارژ می توانست تا 8 روز (تقریبا 200 ساعت ) کار کند. در سال 1995 ، از طریق افزودن یک سلول قدرت لیتیوم یونی ، کمپانی سیتیزن توانست مدلی با مدت زمان شش ماه با یک دستاورد برجسته تولید کار کند که مستقیما به تولید Eco-Drive امروزی منجر شد.

سیتیزن اکودرایو

فناوری اختصاصی کمپانی سیتیزن با انرژی Eco-Drive یک دستاورد و فناوری استثنایی است که نشانگر نگرانی سیتیزن برای محیط زیست است. نام و لوگوی مجموعه سیتیزن تعهد این شرکت به ایجاد یک برند برای مردم در سراسر جهان را نشان می دهد.

نوآوری پایان ندارد

شرکت سیتیزن در راستای بیانیه معروف خود BETTER STARTS NOW (اکنون بهتر شروع کن) ساعت های اکودرایو را توسعه داده است که کوچکتر ، نازکتر ، سبک تر و دارای عملکردهای بیشتری است. در واقع ، مجموعه ای از اولین ها و بهترین های جهان را تولید کرده است و با تمرکز بر عملکرد ، راحتی و زیبایی به نو آوری و بهبود در سال های آینده ادامه خواهد داد.

برای مشاهده جدیدترین محصولات اکو درایو کلیک کنید

محصولات

*ترجمه و گردآوری در سیتیزن ایران*

بازخوردها
    ارسال نظر